@Borlänge

Vi är hos mina föräldrar över helgen och jag börjar min dag med en fika på Kupolen. Med en chokladboll som muta så får jag en stund över att läsa lite.


Scary balloon

När vi var på min väns babyshower så fick min dotter med sig en fin ballong hem. Nu är det ju så att jag är lite lättskrämd av mig så varje kväll har jag "låst" in ballongen i ett rum. För jag är så rädd att se den virvla omkring helt själv när man gör nattliga toabesök. Men häromdagen dödade jag ballongen, ja men tänk att hitta den i köket på morgonen när man låst in den i ett annat rum. Nej just det jag vill inte riskera att hamna i en sådan situation.


Bortbjudna

 
 

Idag var jag och lilltjejen bortbjudna till min vän J på lite mat och häng. Ungarna lekte fint ihop medans vi kunde ha en trevlig stund tillsammans. Vardagshäng är underskattat.


Cakepops

Min dotters kusin fyllde två år i helgen och då vi var bjudna på kalas så ville jag baka något gott att ta med. Det blev en rosa bukett av cakepops som blev väldigt uppskattat. Det tar inte lång tid att göra, ser fint ut och är supergoda. Det är en fin present att ta med om man är bortbjuden och då kan man dekorera dessa med något annat gott.
 
 
 
 
 

Babyshower

I lördags överraskade vi en av mina närmsta vänner(samt barndomsvän) med en babyshower. Det har varit mycket planering den senaste månaden men till slut fick vi ihop det och hon blev både överraskad och jätte glad.


Rött & rosa

Söt vattenmelon och fräscha jordgubbar. En fin och rosa blombukett och en god kopp kaffe. En bra eftermiddag helt enkelt. 


För små fötter

För mig är det viktigt att min dotter går i bra och bekväma skor. Min uppfattning är att Kavat är bland de bästa med fina skor i skinn. Jag gillar att det är skinn både in och utvändigt så att de små fötterna mår bra och att det är bekvämt, jag får väl passa på att köpa bra skor medans jag kan innan hon är en trotsig tonåring som envisas med att ha plastskor från Skohuset.
 
En butik som kommit att bli en favorit är Drömskor som ligger vid fridhemsplan. Finns ett stort utbud av fina skor av bra kvalité. Dessutom är personalen supertrevliga och hjälpsamma. Skillnad mot de som jobbar på Åhlens barnskoavdelning, där man knappt får någon hjälp och känner att man stör när man vill köpa ett par skor.

Så jag handlar hellre från en mindre butik där man får bra service och samtidigt gör skillnad för de små företagen. De är så hjälpsamma, även när jag reklamerat.

 

 

Denna gång blev det ett par fina vårskor i hallonröd färg med ekologiskt skinn både in och utvändigt. 

 

 


Italien

Jag har varit i Italien två gånger (Romx2, Florens och Venedig) och det är ett land jag kommer att återvända till flera gånger i framtiden. Sist var jag där med jobbet och det var helt underbart! Vi fick äta gott, se vackra platser och bo på ett jättefint hotell. Det är kalla dagar som dessa som man längtar bort till de varma kvällarna då man satt och kollade ut över den fina staden med ett glas kallt i handen. Att ha en enkel sommarklänning och bara njuta fullt ut, helt underbart. Ännu har vi inte bestämt oss för sommarens resmål, men 5 veckors semester kommer inte vara något problem att planera.
 
 
Sista kvällen i Rom och vi började med ett glas kallt champagne, en minnesvärd resa.
 
 
 
 

Ja tack

Dessa fina koppar får gärna flytta in hos mig. Jag har blivit kär i fint porslin och vill fylla mina köksskåp med vackra tallrikar, skålar och koppar. Det enda problemet med kopparna nedan är ju att de är gigantiska, men vad gör det när de är så vackra att titta på?
 
 
 
 
 
 
Kopparna är från Kerstin Tillberg
 
 
 
 

Kvack kvack

Idag är vi på besök i Uppsala hos goda vänner. Vi har matat ankorna i parken i det fina vädret och har ätit gott. En perfekt lördag helt enkelt.


& Other stories

Har ni hört om den nya butiken & Other stories som öppnats upp i Sthlm (samt webbutik)?. Det är ett undermärke till H&M fast lite mer finare och lite dyrare plagg. Jag skulle vilja säga att det är en variant av COS fast lite bättre priser. De säljer även skönhetsprodukter i butiken och jag har både testat deras BB cream och en concealer. BB cremen var faktiskt helt ok medans concealern inte alls kändes bra.
 
 
 
 
Jag bär inte mönstrade klänningar alltför ofta men denna är verkligen söt.
 
 
Man kan aldrig ha för många svarta klänningar, så denna fick följa med mig hem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valerie

Detta fina halsband har jag gått förbi några gånger de senaste veckorna. Eftersom jag älskar fina stora halsband så fastnade jag ju självklart för detta. Helst av allt hade jag velat ha en vit, men gult är fräscht och fint det med.
   
 
                           
 
 
Halsbandet kommer från Valerie och finns i vad jag vet både gult, vitt och orange.
 
 
 

RSS 2.0