Idag

Ny vecka och nya tag, snart börjar vår intensiva period på jobbet. Skönt, då går tiden snabbare och vi har snart vår då :). Ja man är ju optimistisk.


Vapiano

När brorsan och hand flickvän kom på besök i storstaden så åt vi på Vapiano efter önskemål från honom. Jag tycker att vapiano är lite överhypat, det är helt ok mat. Dock så kunde de saltat maten lite mer, pizzan har alltid varit helt osaltad.

Jag åkte sedan vidare mot min svägerska som hade fixat gott käk och spelade spel. En bra dag har det varit.


Tummelisa

Jag bläddrade igenom lite bilder i min dator och hittade en bild som jag lade upp på den förra bloggen. Detta var lillans första plagg som hon hade på sig när vi kom hem från BB. En ursöt blommig body från Petit Bateau i den minsta storleken, som visade sig vara för stor på henne. Och för att illustrera hur pass liten hon var så jämförde jag bodyn med en sked, ja och bodyn var alldeles för stor på henne.
 
 
Ja hon var en tiny bebis och jag har sparat denna body och andra småsaker från hennes första tid i en fin liten låda. Kommer att bli fint att ha sen och minnas tillbaka.
 

Ja vad ska man säga...

Kan någon ta alla sådana här tröjor och gräva ned dem långt bort någonstans? Jag förstår om man bär en sån tröja hemma , på gymet eller när man bara helt enkelt hänger omkring och inte ska ut. Vad jag inte förstår är när folk börjar styla upp dem och matchar med klackar och gud vet vad. Är det jag som börjar bli gammal?
 
 
Ja det är fullt vuxna människor som stylar upp tröjan.
 
 
 

This Lanvin shit

Jag är jätteförtjust i Lanvin ballerina skor och har två par av dessa. De är otroligt bekväma och ser väldigt bra ut, men kvalitén är däremot inte alls bra. Eftersom jag köpte mina två par nära inpå varandra så hann jag inte se hur dåliga de var. Redan efter nån månad släppte framsidan av skon från sulan. När jag gick till butiken som jag köpte från (Nathalie Schuterman) så fick jag veta att "tyvärr så är det, mina har också släppt där framme" av tjejen i kassan, som att det skulle vara en bra förklaring till mig, att hennes också släppt och därför får jag inte reklamera skorna. Har ni hört något mer korkat?
 
Jag tog hem skorna och limmade snällt ihop de och så är de ännu idag. Mina finfina i leopardfärgat ponyhår har också råkat ut för Lanvindöden. Där tårna ligger har det blivit hål rakt igenom skon, ja så tunna och ömtåliga är de. Jag är jättebesviken och kommer nog inte köpa dessa igen. Varför lägga ned massa pengar på dessa från Lanvin när skor från bland annat Din sko håller bättre än de.
 
 
 
 
 
 
Jag har lovat mig själv att inte handla på Nathalie Schuterman med tanke på deras bemötande, denna gång håller jag nog mitt löfte.
 

Från en man till en annan

Igår var det Janne och idag är det Palme. Två helt olika män men ändå väldigt intressanta. Jag har alltid gillat Olof Palme så denna dokumentär som även finns i tre delar ser jag fram emot att se.


Jan Stenbeck

Just nu kollar vi på dokumentären om Jan Stenbeck som går i tre delar på Svt. Han var onekligen en intressant person, själv tycker jag om såna dokumentärer. Finns på Svt play för de som vill se de två delar som redan sänts.




All black

Helt klädd i svart idag, surprise surprise. Det som däremot inte var en trevlig överraskning imorse var all snö som just nu ligger som slask på marken.

 

Har just invigt min nya kappa som jag bara älskar, passar perfekt nu när det inte är så kallt ute.

 

 


Ett år

Idag var min första riktiga dag tillbaka på jobbet efter all ledighet. Jag skulle egentligen tillbaka i torsdags men mådde inte så bra. Det var riktigt segt att komma upp imorse men det gick, väl på plats var det lika bra stämning som vanligt, jag älskar mitt jobb.

I övermorgon blir det även ett år på jobbet och det är sjukt att tiden gått så fort. Jag visste direkt att jag kommit rätt och än idag känner jag på samma sätt. Många har en ganska tråkig bild av revisorer men det är lite av en myt :). Man hade ju själv bilden av en gammal tunnhårig gubbe innan man själv började jobba med det.

Nu till något helt annat, nämligen ett tips på glass för er därute som kör lite lchf eller glass utan socker. Denna sort hittade jag på Ica Maxi, och smakar helt ok och dämpar suget på glass. Vanilj var godast.

 

 

Kanske inte den godaste glassen jag smakat men fungerar perfekt när man är sugen på något gott till kvällen.

 


Y som i......

Hur bra skulle inte denna väska må på min axel? Så fin färg perfekt till vår/sommar. Då alla mina senaste väskköp varit svarta så tror jag nog att jag till nästa gång satsar på färg( ja så säger jag jämt).
 
 
 
 Come to mama......

Inredning

Just nu vill jag ha inredningsdetaljer som går i mässing och guld, gärna från Tom DIxon, Skultuna eller Svenskt Tenn, det sistnämnda trodde jag aldrig då jag alltid tyckt att det är en ganska tråkig stil.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite pinsamt.....

Men jag har börjat kolla på alla dessa Real Housewives of....igen. Vi alla har våra brister och svagheter och detta är min. Jag kan bara inte låta bli att se dessa reality serier. Hjälp.
 
Real Housewives of Atalanta är dock min favorit, hehe Nene Leakes är bäst.
 
 
 

Tyresö

Vi är hemma hos våra vänner i Tyresö och hänger. Jag har intagit soffläge och kommer ligga kvar här ett tag till.


Tures

Lunch med J på Tures, bästa Ceasarsalladen i stan.


Inked

När jag var hos mina föräldrar under ledigheten så gjorde jag äntligen något som jag velat göra länge. En tatuering.

Jag gillar normalt sett inte synliga tatueringar men denna gång kände jag att det var helt rätt. Vad det blev? Namnet på min dotter, och jag är supernöjd.

 

Det gjorde riktigt ont men som tur var så tog det endast ett par minuter, man är ju väldigt tacksam att hon endast har tre bokstäver i sitt namn :)

 

 

 


YSL Arty Ring

Mina ringar från YSL har kommit att bli stora favoriter. Till min födelsedag fick jag (av min bror) välja en och nu har jag lite svårt för att välja vilken. Jag är mer inne på en guldring med någon fin färg men det kanske vore snyggt att ta silver denna gång?
 
 
 
Den beiga är den finaste av alla YSL arty ringarna!
 
 Denna är också jättefin, speciellt till sommaren.
 
 
 
 
 

Nyår

Detta år firade vi nyår hos mina föräldrar. Vi var där i nästan ett år och det kändes skönt att få umgås med familjen och bara koppla av. Vi hade en ganska lugn nyårsafton som avslutades med brorsans monsterfyrverkerier.

Jag lyckades få till en väldigt god toast skagen

 

Denna sjukt goda tårta (made by me) åt vi till efterätt. Den bestod av 6 lager av härligheter.

 

Ja det kanske inte ser så gott ut men den var lyckad.

 

 


RSS 2.0