NY City here we come!

Om 2 veckor tar jag med mig min dotter och åker iväg till New York i ca 10 dagar. Biljetterna är bokade och boendet är klart så den 5 veckor långa semestern kommer att få en bra start. Shopping och god mat står på schemat 

Ett stenkast från Central Park kommer vi att bo


Lanvin <3 Prada

Ja jag beklagade mig över mina Lanvin flats men jag kunde inte hålla mig borta från ytterligare ett par. De är verkligen de mest bekväma skorna jag någonsin har haft. Ett par bruna( ja J de är bruna) har tillkommit samlingen och när jag såg de röda från Prada kunde jag inte låta bli att köpa dem.

Nu när jag har en del låga skor så behöver jag köpa några med klack. Men det kanske blir av om jag kommer iväg på en planerad resa om några veckor. Till den ultimata staden för shopping.... :)

 

 

 

Precid vad jag behövde till mina fötter, dock är Lanvin mycket mer bekväma än Prada


Cakepops- recept

En läsare efterfrågade recept på mina Cakepops som jag gjorde för några veckor sedan, så här kommer det busenkla receptet.
 
Mixa ett paket kladdkakeballerina med ett paket philadelphia ost, gå efter känsla om det behövs hela paketet eller inte. Mixen ska vara lite kladdig men ska du ska kunna göra bollar av den. När du rullat mixen i önskad storlek så ställer du bollarna på en bricka och in i kylen en stund (frysen om du har bråttom).
 
Medans bollarna får vila så smälter du mörk choklad (valfri smak) i en bunke och tar fram dina pinnar som du ska ha till klubborna. Ta ut bollarna från kylen och doppa en pinne i choklad innan du sticker in den i bollen och gör så med alla bollar innan du börjar doppa dem i den smälta chokladen, detta gör att pinnarna fastnar i bollen. Sedan doppar du klubborna i den smälta chokladen och vill du ha topping så doppar du även i denna direkt efter chokladen.
 
Ställ klubborna i ett ställ och lägg in dem i kylen så att chokladen kan stelna, servera sedan :)
 
 
 
 

Ja tack!

Jag är allt bra sugen på att klicka hem detta armband från Saint Laurent, riktigt snyggt!
 
 
 

A wish

Dessa två vackra armband från Cruciani pryder numera min handled. Jättefina och enkla.

Man får ju hoppas att fyrklöverna uppfyller mina önskningar :).




Mer av Diyarbekir

På vår resa till Diyarbekir så blev det ju massa god mat(ja mycket av detta i denna blogg). Vi besökte en restaurang med den godaste Pide (typ pizza liknande fast utan tomatsås) jag någonsin smakat. Det som är så bra med Diyarbekir är den goda maten men även deras utbud på kryddor och nötter och liknande. Så det blev ett par kg som fick följa med mig hem till Sverige.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0